Milyen napvitorlát válassz?

napvitorla és lépcsők

Számos különféle életkörülmény lehet, melyeket bele kell kalkulálni a döntésbe, amikor árnyékolót keresünk a kertünkbe. Vannak kertek, tetőteraszok, melyeknek az elrendezése nem enged meg egy nagyobb árnyékolót, olyan is van, melynek pusztán egy keskenyebb részét kellene csak lefedni és olyan is, ahol az egész placc napsütötte a nyári időszakban.

Mivel nincsen két egyforma eset, ezért van már arra mód, hogy széles kínálatból válasszunk napvitorlát, de ha a sok opció között még mindig nem találjuk a magunkét, akkor arra is van lehetőség, hogy egyéni paraméterek alapján gyártassunk egyet.

A napvitorla egy népszerű árnyékoló eszköz kertekben és éttermek, kávézók teraszán is, használják őket a strandokon a kültéri medencék egy részénél, melyeket szintén le szoktak fedni, de a homokos partokon is rendszeresen befedik napvitorlával a napágyak területét, arról nem is beszélve, hogy a tetőteraszoknak is nélkülözhetetlen eszköze a vitorla. Szeretjük, mert  stílusos és sokszínű, ráadásul tényleg személyre szabható.

A kertekbe is választható négyzet, téglalap vagy épp háromszög alakú napvitorla annak megfelelően, hogy épp mi nyeri el legjobban a tetszésünket, vagy hogy mekkora a kertünk. A napvitorla a napfény elleni árnyékolás mellett még az esőtől is képes megóvni, a Napvitorlaland oldalán rendelés leadásakor még azt is meg lehet adni, hogy vízálló-, vagy vízáteresztő napvitorla nyerte -e el a tetszésünket. A méret, forma és a vízállóság mellett még olyan apróbb részletekről is dönthet az ember, hogy milyen színű legyen a vitorla.