Modern közterületi játszótér

napsütéses közterületi játszótér

Egy közterületi játszótér esetében ma már kihívást jelent a vonzó megjelenítés is. Mivel már annyi minden van, ami elérhető kikapcsolódási formaként a gyermekek számára, ezért fontos, hogy a közterületi játszóterek se veszítsenek vonzerejükből.

Ne hagyjuk, hogy az idő múlásával a közterületi játszóterek valami múlt századi tereknek tűnjenek! Az elhanyagolt állapotú, sokszor lakótelepeken megtalálható, retro közterületi játszóterek sajnos már egy letűnt kor nyomait aktívan magukon hordozó elhagyatottabb terek. Nem biztos, hogy akkora lelkesedéssel fog ide lemenni a gyerek játszani, főleg, ha ezzel versenyben állnak az XboX és a PS játékok. Vagy csak a telefonos játékok.

Viszont nagyon fontos a digitális kor kihívásai közepette megteremteni azokat a mozgásban gazdag és aktív kikapcsolódási formákat a gyermekek számára, melyek valóban felveszik a versenyt a gépekkel. A faberland.hu oldalán található referenciák és játékeszközök például ilyenek! Országszerte minden közterületi játszótér és egyéb park, óvodai udvar területén megállják a helyüket az általuk forgalmazott termékek! Modernek, látványosak, esztétikusak, biztonságosak, EU szabványnak is megfelelőek, és nagyon kreatívak!

Egy közterületi játszótér esetében a 21. században ez a színvonal várható el. A szakértő kollégák segítenek a tervezésben is, amennyiben ötletelésre, tanácsokra van szükség, bizalommal lehet rájuk hagyatkozni, bőven rendelkeznek tapasztalattal és valóban jó referenciákkal ezen a téren, országszerte!