Az éjjeliszekrény a hálószoba elmaradhatatlan kelléke

éjjeliszekrény a franciaágy

Az otthonunk nagyon sokat elárul rólunk. Szinte mindent. Mennyire vagyunk rendszeretők, higiénikusok, milyen az ízlésünk, tehát milyen a világunk. Minden helyiség árulkodik rólunk, és meghatározza otthonunk légkörét. Egy rendszerezettebb otthon a lélek számára is harmóniát közvetít, nincs ott a felesleges feszültség a tárolási problémák és rendetlenség miatt.

Ez érvényes a hálószobára is, ahol leginkább az éjjeliszekrény tölti be a minimális tárolási funkciót. Legalábbis az biztosan, hiszen a ruhásszekrények, komódok sok helyen a gardrób szobában foglalnak helyet. Tehát, ami univerzális hálószoba bútornak számít a franciaágy mellett, az az éjjeliszekrény. Egy hálószobát nem érdemes agyon zsúfolni, ott kell egy letisztultság, kell a tér, és a nyugalom. Viszont az éjjeliszekrény kiszolgálja azt a minimális tárolási igényünket, amire mégis szükség van, legyen szó az esti olvasnivalókról, egy csésze teáról, az éjjeli lámpáról, az ébresztőóráról vagy telefonunkról.

Nagyon kényelmesen kiszolgál minket, nem foglal sok helyet, és praktikus is. Elég, ha van rajta egy darab fiók, ahova pakolhatunk egy-két újságot is akár, vagy az aktuális könyvet. Egy-egy kisebb éjjeliszekrénnyel bőven elég a franciaágy két oldalán berendezni a hálószobát, emellett néhány dekorációs elem, lámpák a különböző világítási funkciókra, impozáns függönyök, néhány növény, szőnyeg, és a nagyrésze meg is van. Akárcsak egy hotelben. Az éjjeliszekrényt viszont nem érdemes kihagyni belőle, hálásak leszünk a szolgálataiért. Az outletbutor.hu oldala felkínálja nekünk a praktikus és egyszerű verziónak a lehetőségét, érdemes körülnézni és beszerezni hálószobánk elmaradhatatlan kellékét.