Minden szempontból előnyös székhelyszolgáltatás

székhelyszolgáltatás, iroda

A cégalapítást követően egyértelmű, hogy a saját otthonunkba jelentjük be a céget, hiszen nincs még keret arra, hogy irodát béreljünk, pláne nem egy titkárnőt – ez maga lenne a luxus.

Igaz is… legalábbis részben igaz, mert nem szükséges egy fizikai titkárnőt és egy saját irodát bérelni ma már akkor, ha ezeknek a kényelmét élvezni akarjuk. Elég, ha a székhelyszolgáltatást választjuk, mely megadja azt a könnyebbséget, amit az előbbiek biztosítani tudnak, de jóval olcsóbban jövünk ki, ebből adódóan a székhelyszolgáltatás az egyik legideálisabb céges szolgáltatás a kortárs piacon a kezdő vállalkozók számára.

Már a cégalapításkor kell kijelölni, hogy hol lesz a cégünk székhelye, itt már be lehet jelenteni a székhelyszolgáltatást is. A székhelyszolgáltatás azon túl, hogy otthont ad a cégünknek és az ott dolgozók fogadják a céges levélküldeményeinket, ráadásul még pluszban számos egyéb szolgáltatáshoz is hozzásegítenek majd minket: céges tanácsadáshoz, jogi képviselethez, könyvelőhöz.

Bár már önmagában a székhelyszolgáltatás is kiváló lehetőség azoknak, akiknek tényleg csak annyi kell, hogy valaki átvegye a leveleiket és kezelje azokat, mert így nem kell egyáltalán azzal bajlódni majd, hogy mi fogadjuk és mi rendszerezzük otthonunkban a hivatalos leveleket. Ha valakit zavarna, hogy a saját címe jelenik meg nyilvánosan a cégnyilvántartásban, akkor könnyebbséget jelent, hogy ezentúl a cégünk hivatalos otthona nem egy magáncím, hanem egy iroda címe lesz. De a szolgáltatásnak kétség kívül az a legnagyobb előnye, hogy szükség esetén bemutatják az ott dolgozók a NAV-nak, a székhelyszolgáltatást igénybe vevő személy helyett a papírokat és mellette gazdasági képviseletet is biztosítanak neki.