Műfű az új irodánk kertjében

műfű

Új helyre fogunk költözni, mégpedig egy olyan ingatlant vásároltunk meg, ahol a házhoz kertkapcsolat is tartozik, így lesz lehetőség arra is, hogy kiüljünk egy kicsit a kertünkbe reggelizni, beszélgetni. Bár a kert nem túl nagy, lévén, hogy a ház a belvárostól nem messze található, de mégis csak jó lesz arra, hogy az ember eltöltsön egy kis időt a szabadban.

Elsőre nem tetszett az, hogy műfű van a kertben, de később rájöttem, hogy ez nagyobb pozitívum, mint gondoltam először, csak úgy döntöttünk, hogy új műfüvet rakatunk le a régi helyett.

A műfű a kényelmünket szolgálja, az elsősorban azzal, hogy nem kell a gondozására időt szentelni, akár 10 évig is szép marad, ráadásul természetes hatást nyújt. Ezért is cseréltük le a régit újabbra, mert bár amannak is megvoltak azok az előnyei, hogy tartós volt, nem igényelt gondozást, de nem mutatott túl természetesen. Rövidesen rátaláltam a Grassland weboldalára, ahol számos műfű típusból válogathattam. Ezek az új típusok megszólalásig hasonlítanak ránézésre az igazi fűre, csak épp rendelkeznek a fent említett pozitív tulajdonságokkal.